Helpen, klussen, ontmoeten tijdens NLdoet
Elke maatschappelijke organisatie heeft ze: klussen die belangrijk zijn, maar waar geen handjes voor zijn. Het opknappen van een gebouw, zomerklaar maken van een moestuin of een leuk extraatje organiseren voor bewoners… Klussen die actieve inwoners van onze Krimpenerwaard best willen oppakken. Omdat ze nuttig én gezellig zijn. Het Oranje Fonds brengt vraag en aanbod bij elkaar. Ook dit jaar is er weer NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Doe je ook (weer) mee op 28 & 29 mei? Lees meer op de website van NLdoet.

Vraag een financiële bijdrage aan voor jouw NL-klus.
Vanaf nu tot en met 23 april 2021 kun je als organisatie een financiële aanvraag bij het Oranje Fonds indienen als je een NLdoet klus organiseert. Het maximaal aan te vragen bedrag is € 350,00. Belangrijk om te weten, je hebt niet automatisch een financiële bijdrage gedaan als je je klus op de NLdoet site hebt geplaatst. Even apart aanvragen dus en let op: op = op!


Een klus aanbieden?
Ben je verbonden aan een maatschappelijke organisatie waar vrijwilligers nodig zijn? NLdoet is de uitgelezen kans om elke activiteit met hen aan te pakken. Meedoen betekent extra handen, nieuwe netwerken en naamsbekendheid voor je organisatie. Heb je een klus of wil je tijdens NLdoet net dat beetje extra doen? Meld je klus dan aan op www.nldoet.nl.

Hulp bij organiseren en aanbieden klus 
Er staat al veel informatie voor je klaar. NLdoet heeft een website waarop diverse voorbeelddocumenten staan, zie punt 1 hieronder.  Hulp nodig bij het meedenken, bij de pr of andere hulpvragen… Je kunt ook terecht bij WelZijn Krimpenerwaard. Dan kijken we met je mee. Email: info@welzijnkrimperwaard.com