Maaltijden voor thuis

U kunt maaltijden thuis laten bezorgen wanneer u, om wat voor reden dan ook, niet (meer) in staat bent om uw maaltijd te bereiden. Dit kan tijdelijk, maar ook blijvend van aard zijn en dit kan variëren van 1 tot 7 dagen per week. Er is keuze uit meerdere menu’s. Kosten zijn rond de €6,50 per maaltijd.

Koelvers Ammerstol/Bergambacht:
Leverancier Attent Supermarkt (Spar keten). Woont u in Ammerstol of Bergambacht? dan kunt u gebruik maken van de maaltijdservice van Attent. U dient wel in het bezit te zijn van een magnetron. Bel ons voor bestelformulieren, volop keus! SWOK-Midden, tel. 0182-350012 (ma t/m vrij 9.00-13.00 uur).

Groene Hart Maaltijdservices verzorgt verse maaltijden en bezorgt deze warm bij u thuis. Ze houden rekening met dieetwensen. Telefoonnummer: 0182-342453 van 08.30 tot 12.00 uur.

Thuisafgehaald is een community van mensen die eten delen met hun buurtgenoten. Als thuiskok kunt u uw passie voor koken delen en als afhaler kunt u smullen van al dat lekkers in de buurt. Thuisafgehaald vraagt een kleine bijdrage per maaltijd om de kosten van de website te dekken.